Lär känna Nya styrelsen i Eds Riksförbund

Ehlers-Danlos Riksförbund- En presentation av den styrelse som valdes på årsmötet den 9 april 2016. Ledamöterna i avgående styrelse ställde samtliga sina platser till förfogande och avgick med omedelbar verkan.
Förbundet har nu en namnkunnig styrelse med mycket hårt arbete framför sig. Livets Skiftningar tackar avgående styrelse och önskar den nya styrelsen Varmt Välkommen.
Förhoppningen och tron är att nuvarande styrelse har både kunskap, vilja och kraft att reda upp och föra förbundet in i framtiden. Önskan är att vi alla som berörs av EDS på något vis stöttar EDS-förbundet och dess styrelse på det sätt vi kan. Ett sätt är att bli medlem om du inte redan är det!
Här kan du bli medlem.
”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något” har någon klok person sagt.
Nu går vi vidare framåt och arbetar på att verkligen bli ett Riksförbund.
VÄLKOMNA!

Inte bara sjuk

Jag tänker och tänker och tänker att jag ska skriva om årsmötet. Jag vill verkligen berätta, men ni ska veta att det är så sjukt overkligt att jag fortfarande undrar om jag har drömt. Lyckades vi verkligen med att skapa den här stora och fullständiga förändringen?
Ja det gjorde vi!

Mötet blev extremt lång(samt). Vi var fyra som samåkte i mitt resegäng, vi åkte på en P-bot på 400 spänn. Bara för att det aldrig tog slut men vilket slut det blev, inte kan man klaga heller.

Mötet var rätt lugnt. Det gick mycket lugnare till än vid extra årsmötet i okt 2015 men man ska veta att vi nu var mer än dubbelt så många från vår sida. Dom hade nog underskattat oss och därmed fanns det inte så mycket att bråka om, men alla verkade inte så bekväma i situationen. Kanske inte så konstigt när man inser att man…

View original post 541 fler ord

Annonser

3 thoughts on “Lär känna Nya styrelsen i Eds Riksförbund

 1. Inte bara sjuk 2016-04-14 / 23:49

  Kloka ord från en klok kvinna ❤

  Liked by 2 people

  • Piia-Liisa Pisal 2016-04-15 / 00:28

   Tack för dina ord. De värmer ❤
   Jag önskar styrelsen och alla medlemmar, nya som gamla, återvändare och dem som ännu inte bestämt sig allt gott. Tillsammans blir vi starka!
   //P-L

   Liked by 1 person

 2. bbnewsab 2016-04-14 / 23:58

  Äntligen!

  Äntligen en förening som är till för sina medlemmars skull. Och inte en förening, i vilken styrelsemedlemmarna ägnar sig åt ett slags perverterad inbördes beundran, på ett sätt som får en – iaf mig – att vilja associera till Nordkorea eller ISIS.

  LYCKA TILL! Både den nya styrelsen och alla medlemmar. Nu tror jag att alla pilarna pekar åt rätt håll. Dags för förändringens vindar att blåsa ut allt unket. Nu ska alla kunna få andas frisk luft.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s