En hälsning från Pipili till dem som följer denna blogg

Hej, alla ni, som följer GGV Pipilis fina blogg!

Den som skriver detta blogginlägg är GGV bbnewsab.

Saken är den att jag har blivit ombedd av GGV Pipili att berätta för er alla, att hon inte har orkat uppdatera sin blogg som tänkt är, vilket givit henne lite av dåligt samvete, ty hon vill så gärna leverera till alla sina bloggvänner.

Det är inget allvarligt som hänt Pipili. Men ni vet, ibland känner man sig pigg(are), ibland trött(are) än vanligt.

Och denna vecka verkar det vara som att Pipilis energi räcker till enbart för att hålla näsan ovanför vattenytan så att säga. Vardagens ADL-aktiviteter är vad som orkas med just nu.

Men som ni nog vet vid det här laget, om ni har för vana att följa bloggen, så finns det ovanlig seghet och tåga i ”vår” Pipili. Hon ger inte upp i första taget. Och hon vet att efter regn kommer solsken.

Förhoppningsvis återkommer hennes ork snart, och då är det självklart för henne att göra comeback här på bloggen. Så hav tålamod!

Ni som läser vad som står i denna kommentar får gärna sända Pipili en uppmuntrande hälsning, antingen här i kommentarsfältet eller via mejl Klicka på bloggens kontaktsida (se allra överst på bloggsidan), där finns alla uppgifter om hur man kan nå Pipili via mejl med mera.

Annonser

3 thoughts on “En hälsning från Pipili till dem som följer denna blogg

 1. bbnewsab 2016-11-02 / 18:34

  En sak som är extra beundransvärd vad gäller GGV Pipili och hennes fina blogg tycker jag personligen är det faktum, att hon TROTS sina smärtor, sin ihållande värk och stundom också sin djupa depression klarar av att uppvisa sådan tankestringens och koncentrationsförmåga som krävs för att kunna ge bloggartiklarna ett tänkvärt innehåll och därtill en snygg svensk språkdräkt.

  Som man kan se på kategorimolnet här till höger om kommentarsfältet har bloggen sitt fokus på framför allt sjukdomar (med eller utan anknytning till EDS) och hundar, enkannerligen då FM-hundarna vilka hon sannerligen har tagit till sitt hjärta.

  Om man bortser från de äreminnen GGV Pipili har skrivit om FM-hundar som passerat över till ”andra sidan” via regnbågsbron, är dessa hundartiklar fulla av kärleksfull humor på så vis, att FM-hundarna och deras mattar ofta har var sin version av vad som har förevarit hemmavid.

  Det är i allra högsta grad lustfyllt, som läsare, att på detta vis erhålla två helt olika perspektiv på ett och samma skeende.

  GGV Pipilis förädlingskvalitet och tillförda mervärde ligger däri, att hon ofta ”förmänskligar” de här hundarna och låter dem, inte olikt människobarn, bjäbba emot när de inte kan eller vill hålla med om mattes förklaringar till uppkomna tapetfläckar, vita färgfläckar på hundnosen och liknande slyngelåldern tillhöriga små ”fadäser”, vilka som synes inträffar då och då i dessa FM-hundars liv och leverne.

  På senare tid har dock bloggartiklar taggade Sjukdomar dominerat mer än vanligt. Låt mig därför hoppas att de som är fodervärdar för de fina FM-hundarna snart kontaktar GGV Pilipi för att berätta mer om allehanda hyss av samma dignitet som skulle ha kunnat göra den där Emil i Lönneberga grön av avund. Ty EN sak är i alla fall säker: Den ”förgrömmade ongen” Emil och FM-hundarna har en hel del gemensamt. De vill så väl, men ibland går det inte som de tänkt.

  Och DÅ (om inte förr) är det dags för GGV Pipili att att få de ”tvistande” parterna i ”konflikten” att sluta fred genom att låta dem båda få komma till tals och i samma artikel ge sin respektive version av varför det gick som det gick – eller snarare varför det inte gick som den leklystna hundhjärnan hade tänkt sig skulle bli fallet.

  Jag kan avslutningsvis berätta att jag just beställt ett dussin magiska gullekramar från Malte Mullvads Magiska Hembageri och begärt av bagare Malte att dessa ska vidarebefordras hem till GGV Pipili och hennes katt ”Drottning Akka” i en flygande postbudsleverans utförd av ingen mindre än Astrid Brefdufwa, en av det magiska bageriets verkliga trotjänare som varit med nära nog ända från starten.

  Denna Astrid har flugit den här sträckan många gånger under deta år, så hon skulle säkert hitta vägen till GGV med förbundna ögon. Men Malte har, omtänksam som han är, för säkerhets skull sett till att utrusta Astrid med den modernaste GPS-utrustning som finns att tillgå, på det att hon ska klara av både nattleveranser och leveranser under dagtid till alla dem runt om i vårt land som beställer gullekramar från Malte Mullvads Magiska Hembageri.

  Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s