Vilja, smärta och haklapp!

Denna artikel är fortfarande aktuell. Jag vill skriva, men kan inte på grund av att jag drabbats av en herpesinfektion i ett öga. Själva infektionen är läkt efter en dryg månad, men synnedsättningen och smärtan kvarstår. Detta hindrar mig från att skriva en ny artikel. Därför får ni hålla till godo med en repris! Så snart hälsan medger återkommer jag med nya artiklar.
Jag vill också passa på att tacka er alla som trots det långa uppehållet på bloggen ändå fortsätter följa den och läsa redan publicerat material. Tack!
//Piia-Liisa

Livets skiftningar - från ett annat perspektiv

Jag vill så mycket, jag vet att jag kan – men – var är orken och förmågan?

young-woman-1509954_1920Tänk att springa över en sommaräng…

Min vilja och min kunskap krockar med orken och smärtan i kroppen. Jag drömmer om sådant jag en gång kunde göra, jag vill minnas och behålla den kunskap jag skaffade mig under år av studier och arbete. Idag känns det bara meningslöst. Vad ska jag med kunskap till när jag inte kan använda mig av den? Ja, så irrar tankarna fram och åter. Men kanske kan jag använda en del av min kunskap jag har till bloggen. Livets Skiftningar bygger på allt jag lärt mig genom alla år. Jag tror jag ska kalla det livserfarenhet. I min livserfarenhet finns utöver faktakunskap också erfarenheter av olika slag. Smärta, sjukdom, besvikelse, lycka, kärlek och upplevelser. Drömmar, både realistiska och orealistiska. All min livserfarenhet blir till berättelser, artiklar. En del tunga och svåra…

View original post 739 fler ord

Annonser

2 thoughts on “Vilja, smärta och haklapp!

 1. Jag 2017-08-21 / 10:28

  Som om du inte hade nog, herpes i ögat måste vara oerhört smärtsamt. Hoppas att du snart kan blogga igen! Man måste ha något som ger en glädje och tillfredställelse.

  Liked by 2 people

  • Piia-Liisa Pisal 2017-08-21 / 20:08

   Tack för dina ord och din medkänsla. Det som är jobbigast är inte smärtan, den är hanterbar, utan att viruset lagt sig som en dimma på ögonen. Det gör det svårt att läsa och skriva mer än korta stunder. Att skriva en hel artikel är för närvarande långt över min förmåga.
   Men jag försöker att skriva en kommentar då och då på bloggens FB-sida samt, som idag, reblogga en artikel jag tycker om.
   Jag räknar med att komma igen med bloggandet när viruset lugnat ner sig så småningom.
   Kram ❤
   //P-L

   Liked by 2 people

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s